plumber-228010_1280

Östhammarshem söker en bovärd!

Vill du jobba i en spännande bransch där du är med och påverkar trivseln för våra hyresgäster? Vi söker dig som är serviceinriktad, händig och gillar möten med människor.

Stiftelsen Östhammarshem är ett mindre, allmännyttigt bostadsföretag som förvaltar 2000 lägenheter och 65 st. lokaler i Östhammars kommun. Företaget har 27 st. medarbetare och huvudkontoret hittar du i Gimo. Våra lägenheter är fördelade på kommunens sex orter Alunda, Gimo, Hargshamn, Östhammar, Öregrund och Österbybruk. Vi värderar högt att kunna tillhandahålla trivsamma boenden i den varierade miljö vår kommun erbjuder.

Om jobbet
Som bovärd på Östhammarshem är du ansiktet utåt mot våra hyresgäster. Du säkerställer att våra fastigheter mår bra samtidigt som du levererar god service till våra hyresgäster i deras hem.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

    Förebyggande och felavhjälpande åtgärder

    Utföra enklare arbeten och reparationer inom bland annat vatten, avlopp, värme och
      ventilation samt byten av vitvaror 

    Genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i förebyggande syfte 

    Installera och åtgärda lås och dörrar  

    Bedöma den tekniska utrustningen och standarden samt beställa expertis vid behov. 

    Vara delaktig vid in- och utflyttningsprocessen

    Fastighetsnära snöröjning 

    Dokumentation av ärenden och fakturakontroller i våra datasystem


Vem söker vi?
Vi söker dig som har: 

    Eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsteknik alternativt en gymnasial
      utbildning inom snickeri, el eller VVS 

    Erfarenhet av att arbeta med fastighetsunderhåll 

    B-körkort 

    Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

    God administrativ vana då du hanterar dina arbetsorder i telefon och datasystem

Är du utbildad inom snickeri är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som bovärd styr du mycket över din tid, så vi söker dig som är ansvarsfull och kan prioritera. Du är en problemlösare med stort driv som gärna kommer med idéer om hur vi kan förbättra i ditt område. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp. På Östhammarshem är det viktigt att samarbeta, hjälpas åt och att lära av varandra. Vårt mål är att leverera den bästa servicen till våra hyresgäster och där kommer du ha en nyckelroll. En förutsättning för att trivas hos oss är därmed att du är servicemedveten och tycker om kontakt med hyresgäster och entreprenörer.

Vi erbjuder
Vi är en arbetsplats med stor bredd inom fastighetsförvaltning där alla arbetar med hyresgästens och fastighetens bästa i fokus. Hos oss händer det alltid nya roliga och spännande projekt. Vi arbetar dagligen med att försöka förmedla den glädje vi känner inom företaget ut till våra kunder. Vi bjuder gärna på oss själva för att på så vis stötta och hjälpa varandra i våra dagliga arbetsuppgifter. 

Om anställningen

Omfattning: Heltid 

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas)

Arbetstider: Vardagar 07.00 -16.00 

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Du anställs inom Östhammarshem, din placering är dock inledningsvis i Östhammar.  


Vill du veta mer?
Kontakta gärna områdeschef Håkan Olsson, hakan.olsson@osthammarshem.se eller fastighetschef Jonas Köhler, tfn: 0173–425 59. Vi gör löpande urval och intervjuer så rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-05-26.

I samband med att du skickar in din ansökan till oss, godkänner du vår hantering av personuppgifter: https://www.osthammarshem.se/sa-hanteras-dina-personuppgifter

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: rekrytering@osthammarshem.se.  I ämnesraden skriver du ”Ansökan bovärd”.