28 March 2022

Söker du sommarjobb? Se då hit!

Bor du hos Östhammarshem och gillar att jobba med kroppen? Då har vi sommarjobbet för dig! Stiftelsen Östhammarshem och Höga Kusten Skog & Fastighet AB söker engagerade sommarjobbare som hjälper till att ta hand om våra innergårdar och utemiljöer.

Östhammarshem erbjuder bostäder och lokaler med hyresrätt i Östhammar, Öregrund, Gimo, Österbybruk, Alunda och Hargshamn. Vi lägger stor vikt vid att våra hyresgästers utemiljö och innergårdar ska ge ett välvårdat, rent och trivsamt uttryck. Vi arbetar för att lyfta våra planteringar och utveckla våra grönområden för att främja den biologiska mångfalden. Utveckling av vår utemiljö möjliggörs genom Östhammarshems och HKSF:s gemensamma syn på utemiljöns viktiga roll för trivsel, trygghet och hållbara bostadsområden.


Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som startade verksamheten i Örnsköldsvik 2013. Idag är vi etablerade på 7 orter från Stockholm i söder till Örnsköldsvik i norr där huvudkontoret ligger.
I våra arbetslag arbetar maskinförare, trädgårdsmästare, snickare och reparatörer. Tillsammans tar vi hand om utemiljöerna på uppdrag av kommunala beställare.

Vi har varit aktiva i Östhammars kommun sedan november 2020 när samarbetet med Stiftelsen Östhammarshem påbörjades. I uppdraget åt Östhammarshem fokuserar vårt arbetslag på att säkerställa att utemiljöerna är säkra, rena och trivsamma samt att vi jobbar efter Östhammarshems uppsatta mål för uppdraget.


Kontaktuppgifter

För frågor om sommarjobbet kontakta personalrekrytering@hksf.se

När du lämnar in en ansökan vill vi att ni gärna anger vilken period som du vill jobba med oss. Det är helt ok att ange flera perioder om du är flexibel.

  • Period 1 ─ veckorna 24, 25, 26
  • Period 2 ─ veckorna 27, 28, 29
  • Period 3 ─ veckorna 30, 31, 32

Arbetstider
Vi arbetar måndag-fredag klockan 7:00-16:00.

Vi är flexibla och om du har speciella behov som kan påverka bland annat arbetstiderna får du gärna ange det i din ansökan.


Arbetsuppgifter

Rent & snyggt
Vi städar, plockar upp nedfallen frukt, rensar ogräs.

Säkerhet
Vi ser till att lekplatserna är hela och säkra, att träden inte skymmer sikten och att inte vassa rostaggar letar sig in på fel ställen.

Omskött & inbjudande
Vi klipper gräsmattor, tar hand om planteringar och pysslar om sommarblomsurnor.


Det här är naturligt för oss och något som vi ställer krav på dig när du jobbar med oss

  • Vi bemöter alla hyresgäster och kollegor med ett leende och respekt.
  • Vi arbetar utomhus i alla väder förutom extremväder.
  • Vi börjar dagen med att vara rena och fräscha och har rena kläder som visar att vi arbetar på HKSF. Dock brukar vi vara jordiga och smutsiga i slutet på dagen 😊
  • När vi känner oss obekväma eller osäkra på någon arbetsuppgift pausar vi och ber om hjälp för att slutföra uppgiften.


Vi ser fram emot att jobba med dig i sommar!

Känner du likadant? Kan du jobba under de förutsättningar vi nämnt?

Svarar du ja är du välkommen att skicka din ansökan till oss.


Skicka din ansökan och eventuella funderingar till personalrekrytering@hksf.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Sista ansökningsdag är 30 april.

Märk ämnesraden i ditt mejl med Sommarjobb Östhammar.