samantha-gades-gKjLLN1T8HQ-unsplash

Bo hos oss

Under avdelningen ”Bo hos oss” finns samlad information för de som söker bostad hos oss samt för de som är hyresgäster hos Östhammarshem.

Trygghet, komfort och trivsel

Från den lilla ettan med kokvrå, att skapa sitt första hem i, till de välplanerade fyrarummarna som rymmer hela familjen och allt som hör därtill. Ett hem ska vara en plats att längta till.

Flytta in

Inga oförutsedda utgifter för underhåll eller reparationer – allt ingår i hyran. Därför är det både tryggt och bekvämt att bo i hyresrätt.

Här hittar du all information du behöver kring inflytt & vad som gäller.

Läs mer
little-kid-in-armchair-looking-at-father-sitting-near-wigwam-3932958
woman-in-gray-long-sleeve-shirt-sitting-beside-girl-in-gray-4569903
Logga-hemsida-osthammarshem 1
Sök lägenhet

Registrera dig som bostadssökande

För att kunna söka en lägenhet hos Östhammarshem behöver du registrera dig som bostadssökande. Så snart du registrerat dig kan du anmäla ditt intresse för de lägenheter som är publicerade på hemsidan.

Registrera dig

Om ditt boende

Här hittar du praktisk information om tjänster som hör till ditt boende gällande bland annat bredband, TV och telefoni, fastighetsnära insamling och om du skulle drabbas av skadedjur.

Läs mer
brina-blum-nWX4pKwzLoE-unsplash
minh-pham-7pCFUybP_P8-unsplash

Andrahandsuthyrning

Det kan hända att man tillfälligt finner sig i en situation som göra att man behöver bo på annan plats än i den lägenhet man hyr utav oss. I dessa fall kan man ansöka om att hyra ut sin lägenhet i andrahand.

När man önskar hyra ut sin lägenhet är det viktigt att tänka på att all andrahandsuthyrning måste godkännas utav hyresvärden.

Läs mer

Flytta ut

När du bestämt dig för att flytta har du 3 månaders uppsägningstid på ditt hyresavtal. Uppsägningstiden räknas alltid i fulla kalendermånader, med start från det kommande månadsskifte från det att du säger upp avtalet.

Läs mer
Mönster