Om ditt boende

Här finns praktisk information om tjänster som hör till ditt boende.

Bredband, TV och telefoni

Med vårt öppna fibernät väljer du själv tjänsteleverantör och beställer bredband, tv och telefoni på:

http://bredbandswebben.se/start/

Där skriver du in din adress, för att därefter välja leverantör. Du kan ha olika leverantörer för tv, telefoni och bredband.

Tapetval

För de fall väggarna ska renoveras i din lägenhet har du möjlighet att själv välja tapeter. Välkommen in till något av våra kontor för att se aktuell kollektion. Dina val av tapet lämnas/skickas alltid till Östhammarshem. Vi beställer sedan tapetseringen av vår entreprenör A-Måleri & Golv. Behöver du komma i direkt kontakt med A Måleri & Golv når du dem på 0173-400 24.

Fastighetsnära insamling

Vi tillämpar fastighetsnära insamling i våra bostadsområden. Detta innebär att bostadsområdena är försedda med antingen miljörum eller sopskåp, med möjlighet att sortera sitt avfall. Det går att sortera kartong, papper, plast, metall, matavfall, batterier och glödlampor. Övriga avfall, så som färg, elektronik, möbler och liknande, behöver lämnas hos Östhammar kommuns återvinningscentraler. 

Om du skulle drabbas av skadedjur

Om du som hyresgäst hos oss drabbas av skadedjur så kontakta genast vår avtalspartner Nomor för att få råd, tips och praktisk hjälp.

Kontakt: Nomor kundtjänst 0771-122 300

www.nomor.se

?