14 October 2021

Studiebesök i Falun

Östhammarshems ledning, miljögrupp och kommunikationsansvarig besökte Falun för ett studiebesök hos Kopparstaden, för en genomgång av Momentum RC

Vi ser en vinning i att ha så mycket som möjligt samlat hos samma systemleverantör. Vi har nyligen bytt fastighetssystem, till Momentum PM5, och kommer nu även flytta mätaravläsningar och energiuppföljning till deras system Momentum RC.

För att vi skulle få en bra inblick i detta system samt ges möjlighet att se över vad vi behöver tänka på och göra för att detta ska gå så smidigt som möjligt och bli så bra som möjligt tog vi tillfället i akt och besökte våra kollegor i Falun, Kopparstaden, för att få en genomgång av detta. Deras energiarbete har pågått väldigt länge och dem har en otroligt bra struktur och ordning på sina avläsningar och uppföljningsarbetet. Dem har kommit långt i detta arbete, och vi är väldigt tacksamma att vi gavs möjlighet att komma och få en inblick i det.

Kopparstadens logga

Vidare begav vi oss till Momentums huvudkontor, även det beläget i Falun. Här fick vi möjlighet att sitta ner och samtala kring olika systemfunktioner, hur implementeringen av deras system gått och få svar på lite olika frågor som vi hade. Det var lärorikt att kunna sitta ihop med dem som kan systemet bäst, nu efter att vi arbetat en tid i det. 

Momentum 2

Vi tackar både Kopparstaden och Momentum för ett mycket gott mottagande.

Med alla tips och nyfunna information arbetar vi nu vidare mot nya erfarenheter och en ännu vassare service mot våra kunder!