DNJ_4017

Östhammarshem söker en miljövärd!

Stiftelsen Östhammarshem är ett mindre, allmännyttigt bostadsföretag som förvaltar 2000 lägenheter och 65 st. lokaler i Östhammars kommun. Bolaget har 27 st. medarbetare och huvudkontoret hittar du i Gimo. Våra lägenheter är fördelade på kommunens sex orter Alunda, Gimo, Hargshamn, Östhammar, Öregrund och Österbybruk. Vi värderar högt att kunna tillhandahålla trivsamma boenden i den varierade miljö vår kommun erbjuder.


Om jobbet

Som miljövärd på Östhammarshem är du ansiktet utåt mot våra hyresgäster. Du säkerställer att det är fint i våra tvättstugor och miljöstugor samt att hyresgästerna har bästa möjliga förutsättningar att nyttja dessa.

Du kommer även ha ett ansvar att rapportera in avvikelser i våra bostadsområden för att möjliggöra den höga servicenivå vi strävar efter att leverera. Här är utemiljön en stor parameter och din insats med att hålla det rent och snyggt behövs tidvis även här.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Tillsyn och städ av tvättstugor
 • Tillsyn och städ av miljöstugor
 • Tillsyn och byte av sopkorgar i våra bostadsområden
 • Kontakt med avtalsentrepenörer
 • Fastighetsnära snöröjning
 • Vara behjälplig till övriga verksamhetens behov
 • Dokumentation av ärenden och fakturakontroller i våra datasystem
 • Vara behjälplig med flyttstäd av lägenheter vid behov 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har:

 • Gymnasial utbildning
 • Erfarenhet av att arbeta med miljövård
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • God administrativ vana då du hanterar dina arbetsorder i telefon och datasystem

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som miljövärd styr du mycket över din tid, så vi söker dig som är ansvarsfull och kan prioritera. Du är en problemlösare med ett stort driv som gärna kommer med idéer om hur vi kan förbättra i våra områden. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid samarbete och att hjälpas åt samt att lära av varandra.

Vårt mål är att leverera den bästa servicen till våra hyresgäster och där kommer du att ha en nyckelroll. En förutsättning för att trivas är därför att du är servicemedveten och tycker om kontakt med hyresgäster och entreprenörer.  Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

Vi är en arbetsplats med stor bredd inom fastighetsförvaltning där vi alla arbetar med hyresgästens och fastighetens bästa i fokus. Hos oss händer det alltid nya roliga och spännande projekt, vi arbetar dagligen med att försöka förmedla den glädje vi känner inom företaget ut till våra kunder. Vi bjuder på oss själva för att på så vis stötta och hjälpa varandra i våra dagliga arbetsuppgifter.


Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Vikariat under ca ett år (föräldraledighet)

Arbetstider: Vardagar 07.00 -16.00

Start: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Placering: Du anställs inom Östhammarshem och arbetar på alla våra orter.

 

Vill du veta mer?
Kontakta gärna områdeschef Kjell Jansson, kjell.jansson@osthammarshem.se  alt, ring 0173 – 425 53. Vi gör löpande urval och intervjuer så rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-06-16.

I samband med att du skickar in din ansökan till oss, godkänner du vår hantering av personuppgifter: www.osthammarshem.se/

Skicka din ansökan senast med CV och personligt brev till: rekrytering@osthammarshem.se.  I rubrikraden skriver du ”Ansökan Miljövärd”.